Werkzaam als geriatriefysiotherapeut in de VVT? Laat weten aan welke informatie jij behoefte hebt

26 jan 2021
Het KNGF behartigt de belangen van leden die in dienst zijn bij een instelling.

Lever input voor nieuwe Cao VVT

Om een stevige plek aan de onderhandelingstafel te krijgen is het KNGF samen met diverse andere organisaties (zoals artsen, psychologen en andere paramedici) lid van de Federatie Beroepsorganisaties in de Zorg (FBZ). FBZ onderhandelt namens deze organisaties over arbeidsvoorwaarden aan de grote cao-tafels, zoals over de Cao Gezondheidscentra, de Cao VVT en de Cao Ziekenhuizen.

De huidige Cao VVT loopt eind augustus van dit jaar af en de voorbereidingen voor de nieuwe onderhandelingen gaan van start. Omdat je lid bent van het KNGF, ben je automatisch ook aangesloten bij FBZ. Deze vakbond voor zorgprofessionals onderhandelt namens jou voor de nieuwe Cao VVT. Zij stellen jou graag in de gelegenheid om onderwerpen aan te leveren voor de aankomende onderhandelingen.

Zijn er bijvoorbeeld knelpunten in jouw arbeidsvoorwaarden? Of zijn er andere punten waarover afspraken gemaakt moeten worden? Hoe meer input, hoe beter, dus vraag vooral ook je collega’s om mee te denken.

Je kunt jouw suggesties tot en met 7 februari 2021 aanleveren via intramuraal@kngf.nl.

Op basis van de geleverde input en het arbeidsvoorwaardenbeleid van FBZ wordt een inzet opgesteld. Zodra de onderhandelingen inhoudelijk van start gaan, volgt daar berichtgeving over. Gedurende het cao-proces kun je via www.fbz.nl het verloop van de onderhandelingen volgen. Wij houden jou op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.

Trefwoorden: